Çavuş Gürcübulak İlkokulu
Çavuş Köyü

VİZYON

Milli Eğitim Bakanlığımızın, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonu paylaşarak, gelişimine katkıda öncülük etmek, ”bilgi gücünü kullanma çağının” gereksediği; ufuk, bilgi, beceri, değer, duygu ve davranışları en üst seviyeye çıkarmak, Ağrı ve Türkiye’de çağdaş ülkelerdeki eğitim-öğretim standartlarını yakından takip ederek, onlarla yarışabilecek değişimleri hızla gerçekleştirmek, eğitim ve öğrenme süreçlerine yaratıcı katkılar sağlamak, paydaşlarına sunabileceği en iyi hizmeti sunarak, öğrenci ve yetişkinlerin “olabileceklerinin en iyisi olmalarında” model ve lider bir “Kurumumuz” olmaktır.

MİSYON

ürk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

TAM ÖĞRETİM

08.30-14.30

SOBA

İL MERKEZE UZAKLIK 92 KM, İLÇE MERKEZE UZAKLIK 16 KM.

KÖY